طراحی و توسعه توسط ITCenter7
نسخه چاپی
گروه های خبری
آرشیو اخبار

جناب آقای مصطفی محمودی شرق از اساتید مرکز 11 تهران به عنوان مدیر روابط عمومی نخستین جشنواره تئاتر "اکبر رادی" منصوب شد.
1397/9/12 ساعت 11:2 - 554 بازدید - 1 نظر

استاد مصطفی محمودی، مدیر با سابقه اجرایی، روزنامه نگار، پژوهشگر و مدرس دانشگاه با حکم بهزاد صدیقی، دبیر نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی به عنوان مدیر روابط عمومی این رخداد فرهنگی هنری منصوب شد.

به نام خداوند قلم و زیبایی

فرهیخته ی گرامی؛

جناب آقای مصطفی محمودی

با توجه به تجربیات و فعالیت های ارزنده ی جناب‌عالی در عرصه ی روابط عمومی و رسانه ای، بدین وسیله جناب عالی به عنوان مدیر روابط عمومی نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی منصوب می شوید. امید می رود با توجه به حضور و خدمات ارزش مندتان در این عرصه، همه ی تجربیات و توانایی های خود را برای هر چه بهتر برگزارشدن نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی به کار گرفته تا شاهد جشنواره ای تأثیرگذار، پویا و شایسته باشیم. از شما و همکارانتان خواهانم تا با انجام فعالیت های این بخش و اطلاع رسانی از این رویداد ملی فرهنگی که شامل تهیه و تولید اخبار و گزارش های خبری و مستندسازی از رویدادها و بخش های متعدد جشنواره، ارتباط موثر با رسانه های مکتوب، دیداری و شنیداری، نظارت بر محتوای انتشار اخبار و رویدادهای جشنواره است، نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی را به کلیه ی مخاطبان، هنرمندان و مدیران فرهنگی و اجتماعی به نحو احسن معرفی و اطلاع رسانی کنید. قدردان پذیرش مسئولیت تان در این رویداد ملی فرهنگی هستم. برای جناب عالی آرزوی سربلندی و پیروزی دارم.

بهزاد صدیقی
دبیر نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی

به این خبر امتیاز دهید:

Security Code

گروه های خبری
آرشیو اخبار
logo-samandehi
عضو خبرنامه سایت مرکز شوید:

آدرس مرکز: میدان انقلاب – ابتدای کارگرجنوبی – کوچه رشتچی – پلاک های 8، 10، 12

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 11 تهران می باشد.