ثبت نام بن ‌کارت‌ های نمایشگاه کتاب تهران
1396/1/30 ساعت 10:16 - 157 بازدید - 4 نظر

طبق جدول زمانبندی دانشجویان از ۳۱ فروردین ماه تا ۳ اردیبهشت ماه سال جاری می‌توانند برای تهیه بن‌کارت اقدام کنند.

بن ‌کارت‌های نمایشگاه کتاب تهران فقط در مدت برگزاری نمایشگاه اعتبار داشته و از طریق دستگاه‌های کارتخوان داخل غرفه ناشران قابل استفاده است.

برای دانشجویان در این دوره نمایشگاه کتاب بن‌کارت‌های ۱۰۰ هزار تومانی برای دانشجویان در نظر گرفته شده، که ۴۰ هزار تومان آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۶۰ هزارتومان آن نیز توسط شخص دریافت‌کننده کارت پرداخت می‌شود.

لازم به ذکر است دانشجویان باید قبل از شروع فرآیند ثبت نام بن دانشجویی، حتما راهنمای ثبت‌نام را به دقت مطالعه کنند، افزود : متقاضیان پس از ثبت‌نام و تأیید هویت و پرداخت سهم برای دریافت بن‌کارت می‌بایست شخصا و صرفاً به شعبه‌ای که در زمان ثبت نام انتخاب کرده‌اند و یا پیشخوان‌های شهرنت سراسر کشور مراجعه کنند

هر فرد تنها می‌تواند یک‌بار تقاضای بن کارت داشته باشد. بن‌کارت فقط به شخص متقاضی تحویل داده می‌شود و افرادی که روش کارت مجازی را انتخاب می‌کنند نیاز به مراجعه به شعب بانک را ندارند.

مبلغ موجود برای بن‌کارت‌های اساتید، اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه نیز ۲۵۰ هزار تومان است، ادامه داد: ۷۵ هزارتومان آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۱۷۵ هزارتومان آن نیز توسط شخص دریافت‌کننده کارت پرداخت می‌شود.

جهت مطالعه راهنما و ثبت نام روی لینک زیر کلیک نمائید :

لینـک ثبت نــام