برنامه انتخاب واحد - ترم تابستان 98 (مقطع کارشناسی)
1398/4/10 ساعت 15:26 - 972 بازدید - 1 نظر

نکات مهم در رابطه با انتخاب واحد ترم تابستان :

نـکته اول : دانشجویان موظف به اخذ دروس ارائه شده  طبق کد گروه درسی در سامانه هم آوا می باشند.

نـکته دوم : با توجه به بخشنامه شماره 26353/95/م و بخشنامه شماره 28887/96/م دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص اخذ درس کارورزی، با عنایت به تبصره 1 ماده 5 بخشنامه مذکور در صورت اخذ درس کارورزی در طی نیمسال عادی رعایت سقف 14 واحد درسی الزامی می باشد ( 12 واحد درسی + 2 واحد کارورزی)

در صورت عدم اخذ کارورزی در نیمسال تابستان  و اخذ آن در نیمسال عادی ، دانشجو حداکثر می تواند 14 واحد درسی اخذ نماید که معمولاً منجر به دیر فارغ التحصیل شدن دانشجو می گردد.

** توصیه می گردد درس کارورزی در نیمسال تابستان توسط دانشجویان اخذ گردد **

نـکته سـوم : روز و ساعت برگزاری جلسه درس کارورزی در سایت مرکز 11 متعاقباً اعلام خواهد شد.

نـکته چـهارم : دانشجویانی که با 8 واحد در تابستان فارغ التحصیل می شوند می توانند نسبت به اخذ 8 واحد شامل دروس عمومی ، افتاده و کارورزی اقدام نمایند.

برنامه انتخاب واحد ترم تابستان 98 (مقطع کارشناسی)

نام رشته

ورودی

دریافت برنامه

کارشناسی مدیریت تبلیغات تجاری

کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی

کارشناسی طراحی لباس

کارشناسی گریم

جدول دروس عمومی

کلیه ورودی ها

دانلود فایل

با توجه به ترافيک سايت و احتمال قطع شدن درگاه های پرداخت آنلاین در بازه زماني ثبت نام و انتخاب واحد، دانشجويان مي توانند نسبت به واريز شهريه ترم تابستان اقدام نمایند.

توجه :

جهت کنترل فرآیند ثبت نام، ممکن است در بازه زمانی انتخاب واحد اکانت کاربری سامانه هم آوا برای دانشجویان بسته باشد و به دانشجو پیغام "حساب کاربری شما فعال نیست" نمایش دهد که بعد از واریز شهریه 85% در سامانه پرداخت شهریه در سایت مرکز، حساب کاربری شما فعال خواهد شد.

# بنابراین قبل از شروع زمان انتخاب واحد، مبلغ 85% شهریه خود را پرداخت کرده و از فعال بودن حساب کاربری خود مطمئن شوید.

زمان انتخاب واحد : از روز شنبه مورخ 98/04/15  لغایت پنجشنبه مورخ 98/04/20

نکته : جهت پرداخت شهریه خود پس از ورود به سامانه پرداخت شهریه در سایت مرکز 11 تهران و انتخاب گزینه پرداخت شهریه در سمت راست، فقط روی دکمه  کلیک کرده و با متصل شدن به درگاه بانکی، مبلغ خود را پرداخت نمائید.

(جهت پرداخت آنلاین نیاز به شماره کارت، رمز دوم، CVV2 و تاریخ انقضای کارت می باشد.)

* جهت واریز شهریه روی لینک زیر کلیک نمائید :

بدیهی ست هنگام ثبت انتخاب واحد در زمان ثبت نام، علاوه بر پرداخت 85% شهریه، دانشجو موظف به پرداخت 15% سهم ستاد (دانشگاه جامع علمی کاربردی) در سامانه هم آوا می باشد و در صورت عدم پرداخت 15 درصد، انتخاب واحد توسط سامانه حذف خواهد شد.