جناب آقای مصطفی محمودی شرق از اساتید مرکز 11 تهران به عنوان مدیر روابط عمومی نخستین جشنواره تئاتر "اکبر رادی" منصوب شد.
1397/9/12 ساعت 11:2 - 130 بازدید - 1 نظر

استاد مصطفی محمودی، مدیر با سابقه اجرایی، روزنامه نگار، پژوهشگر و مدرس دانشگاه با حکم بهزاد صدیقی، دبیر نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی به عنوان مدیر روابط عمومی این رخداد فرهنگی هنری منصوب شد.

به نام خداوند قلم و زیبایی

فرهیخته ی گرامی؛

جناب آقای مصطفی محمودی

با توجه به تجربیات و فعالیت های ارزنده ی جناب‌عالی در عرصه ی روابط عمومی و رسانه ای، بدین وسیله جناب عالی به عنوان مدیر روابط عمومی نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی منصوب می شوید. امید می رود با توجه به حضور و خدمات ارزش مندتان در این عرصه، همه ی تجربیات و توانایی های خود را برای هر چه بهتر برگزارشدن نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی به کار گرفته تا شاهد جشنواره ای تأثیرگذار، پویا و شایسته باشیم. از شما و همکارانتان خواهانم تا با انجام فعالیت های این بخش و اطلاع رسانی از این رویداد ملی فرهنگی که شامل تهیه و تولید اخبار و گزارش های خبری و مستندسازی از رویدادها و بخش های متعدد جشنواره، ارتباط موثر با رسانه های مکتوب، دیداری و شنیداری، نظارت بر محتوای انتشار اخبار و رویدادهای جشنواره است، نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی را به کلیه ی مخاطبان، هنرمندان و مدیران فرهنگی و اجتماعی به نحو احسن معرفی و اطلاع رسانی کنید. قدردان پذیرش مسئولیت تان در این رویداد ملی فرهنگی هستم. برای جناب عالی آرزوی سربلندی و پیروزی دارم.

بهزاد صدیقی
دبیر نخستین جشنواره ی تئاتر اکبر رادی