ثبت نام جشنواره ورزش های همگانی استان تهران - آذرماه 1397 (ویژه دانشجویان)
1397/9/6 ساعت 15:7 - 133 بازدید - 6 نظر

از دانشجویان ورزشکار و علاقه مند دعوت می شود برای ثبت نام در رشته مورد نظر خود و همچنین کسب اطلاع از آیین نامه عمومی رشته ها می توانید با شماره 66429104 و یا به صورت حضوری به سرکار خانم پورین محمد کارشناس فرهنگی مرکز مراجعه نمایند.

راهنمای مسابقات :

- مسابقات در دو بخش دختران و پسران برگزار خواهد شد.

- هرشرکت کننده مجاز به شرکت در 2 رشته ورزشی (یک رشته تیمی + یک رشته انفرادی یا دو رشته انفرادی) شرکت کنند. (زمان رشته ها نباید تداخل داشته باشد)

- به تمام ورزشکاران شرکت کننده در جشنواره ورزشی، گواهی شرکت به رسم یادبود اهداء می گردد.

- رشته های ورزشی دختران :

- رشته های ورزشی پسران :

توجه : جهت تسریع در امر ثبت نام می توانید فرم الکترونیکی زیر را پر نمایید. در اسرع وقت با شما تماس گرفته خواهد شد.