فراخوان برگزاری یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی
1397/7/19 ساعت 9:24 - 155 بازدید - 2 نظر

جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تیتر 11 به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از 25 بهمن تا 5 اسفند 97 برگزار می شود.

دانشجویان متقاضی شرکت در جشنواره تیتر 11 می توانند از روز شنبه 21 مهر تا 21 آبان 97 نسخه الکترونیکی آثار خود را در سامانه دبیرخانه جشنواره به نشانی www.titr11.ir بارگذاری کنند.

* تنها به نشریاتی که از اول اسفند 1395 تا 15 آبان 97 منتشر شده اند، مجاز به شرکت در جشنواره هستند.

توضیح اینکه، یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشگاهی در سه بخش رقابتی، نمایشگاهی و برنامه های جنبی برگزار می شود که بخش رقابتی شامل آثار برتر، نشریات برتر، فضای مجازی، بخش ویژه (نویسنده برتر و نشریه برتر) خواهد بود.

برای دریافت فایل دستورالعمل برگزاری جشنواره سراسری نشریات دانشجویی تیتر 11، اینجـا کلیک نمائید.