فراخوان دومین جشنواره سراسری فضای مجازی، رسانه و نشریات دانشجویی با رویکرد مهارتی
1397/7/10 ساعت 8:29 - 980 بازدید - 2 نظر

شرایط عمومی :

1- دانشجویانی که درحال تحصیل هستند و افرادی که بعد از اول تیر 1397 فارغ التحصیل شده اند، می توانند در جشنواره شرکت نمایند.

2- در این دوره توجه و تاکید داوران بر تداوم و تناوب انتشار آثار یک مجری است و برای کسانی که تعداد آثار بیشتری را در یک زمینه رقابتی ارسال کرده باشند امتیاز ترجیحی در نظر گرفته می شود (منظور از امتیاز ترجیحی این است که در صورت برابری امتیاز، مجریی که صاحب اثرات بیشتری باشد، انتخاب خواهد شد.)

3- هر فرد در هر کدام از بخش ها و در هر بخش فقط در یک رشته می تواند در جشنواره شرکت نماید.

4- برای شرکت در بخش نشریات برگزیده، مدیر مسئول نشریه به عنوان شرکت کننده اصلی در جشنواره ثبت نام می نماید.

5- فرایند داوری به صورت الکترونیکی و از طریق سایت جشنواره انجام می شود.

آدرس دبیرخانه جشنواره :

تبریز - انتهای خیابان طالقانی - دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

support@uast-jfm.ir

041-35430589

دانشجویان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام و ارسال آثار به سایت زیر مراجعه نمایند :