امکان پرداخت آنلاین شهریه ترم مهرماه 97 فعال شد.
1397/6/12 ساعت 14:55 - 134 بازدید - 3 نظر

امکان پرداخت آنلاین شهریه ترم مهرماه 97 فعال شد :

با توجه به ترافيک سايت و احتمال قطع شدن درگاه های پرداخت آنلاین در بازه زماني ثبت نام و انتخاب واحد، دانشجويان مي توانند از امروز نسبت به واريز شهريه ترم مهرماه اقدام نمایند.

توجه :

جهت کنترل فرآیند ثبت نام، ممکن است در بازه زمانی انتخاب واحد اکانت کاربری سامانه هم آوا برای دانشجویان بسته باشد و به دانشجو پیغام "حساب کاربری شما فعال نیست" نمایش دهد که بعد از واریز شهریه 85% در سامانه پرداخت شهریه در سایت مرکز 11، حساب کاربری شما فعال خواهد شد.

زمان انتخاب واحد : از روز شنبه مورخ 97/06/17  لغایت سه شنبه مورخ 97/06/27

نکته : جهت پرداخت شهریه خود پس از ورود به سامانه پرداخت شهریه در سایت مرکز 11 تهران و انتخاب گزینه پرداخت شهریه در سمت راست، فقط روی دکمه  کلیک کرده و با متصل شدن به درگاه بانکی، مبلغ خود را پرداخت نمائید. (این مبلغ به صورت علی الحساب بوده و ممکن از درصدی تغییر داشته باشد.)

(جهت پرداخت آنلاین نیاز به شماره کارت، رمز دوم، CVV2 و تاریخ انقضای کارت می باشد.)

* جهت واریز شهریه روی لینک زیر کلیک نمائید :

بدیهی ست هنگام ثبت انتخاب واحد در زمان ثبت نام، علاوه بر پرداخت 85% شهریه، دانشجو موظف به پرداخت 15% سهم ستاد (دانشگاه جامع علمی کاربردی) بلافاصله بعد از انتخاب واحد در سامانه هم آوا می باشد و در صورت عدم پرداخت 15 درصد، انتخاب واحد توسط سامانه حذف خواهد شد.