اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات مرداد 97 (ویژه دانشجویان ورودی بهمن 96 - ترم یک) :
1397/4/28 ساعت 9:27 - 133 بازدید - 5 نظر

دانشجوی گرامی جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون، پس از ورود به سامانه هم آوا به آدرس http://edu.uast.ac.ir نسبت به مشاهده و پرینت کارت ورود به جلسه اقدام و با مراجعه به واحد مالی و آموزش نسبت به درج مهر امتحانات اقدام نمائید.

توجه : قبل از مراجعه به واحد مالی، با مراجعه به سایت مرکز و قسمت پرداخت شهریه، نسبت به تسویه بدهی خود اقدام نمائید.

* جهت پرداخت بدهی روی لینک زیر کلیک نمائید :

بدیهی است براساس آیین نامه های برگزاری امتحانات، شرکت در امتحان فقط با داشتن کارت ورود به جلسه آزمون با مهر مالی و آموزش امکان پذیر می باشد و عواقب همراه نداشتن کارت ورود به جلسه امتحان به عهده شخص دانشجو می باشد.

جهت سهولت در دریافت کارت ورود به جلسه آزمون، بهتر است قبل از شروع ایام امتحانات اقدام به دریافت کارت نمائید. روز امتحان زمان مناسبی برای این کار نیست و ممکن است به دلیل ترافیک سایت و ازدحام جمعیت موفق به دریافت کارت نشوید.