برنامه انتخاب واحد - ترم تابستان 97 (مقطع کارشناسی)
1397/4/2 ساعت 12:32 - 138 بازدید - 2 نظر

نکات مهم در رابطه با انتخاب واحد ترم تابستان :

نکته اول : کلیه دروس عمومی قابل اخذ برای دانشجویان مقطع کارشناسی: تاریخ امامت - تفسیرموضوعی قرآن - اندیشه اسلامی2 - انقلاب اسلامی - ورزش

نکته دوم : دانشجویانی که رشته کاردانی آنها غیر مرتبط با رشته کارشناسی آنها می باشد می بایست دروس پیشنیاز و کارورزی را اخذ نمایند.

نکته سوم : دانشجویانی که رشته کاردانی آنها مرتبط با رشته کارشناسی آنها می باشد می بایست دو درس عمومی و کارورزی را اخذ نمایند.

نکته چهارم : در صورت اخذ درس کارورزی  در ترم تابستان، دانشجویان فوق مجاز به اخذ 20 واحد درسی در ترم مهر97 (برای دانشجویان  ورودی 961) و 24 واحد درسی برای (دانشجویان ترم آخر ورودی 952) می باشند . در غیراینصورت طبق بخشنامه شماره 26353/95/م مصوب دانشگاه جامع علمی کاربردی در ترم مهر97  مجاز به اخذ 12 واحد درسی + 2 واحد کارورزی (در ترم 3) و 16 واحد درسی + 2 واحد کارورزی  در ترم آخر می باشند.

نکته پنجم : روز و ساعت کارورزی در سایت واحد 11 اعلام خواهد شد.

نکته ششم : دانشجویانی که با 8 واحد در تابستان فارغ التحصیل می شوند می توانند نسبت به اخذ 8 واحد شامل دروس عمومی، افتاده و کارورزی اقدام نمایند.

برنامه انتخاب واحد ترم تابستان 97 (مقطع کارشناسی)

نام رشته

ورودی

دریافت برنامه

کارشناسی امورفرهنگی

کارشناسی تبلیغات تجاری

کارشناسی سینما - تدوین فیلم

کارشناسی حسابداری

کارشناسی روابط عمومی

کارشناسی طراحی لباس

کارشناسی کارگردانی

کارشناسی گرافیک

کارشناسی گریم

جدول دروس عمومی

دانلود فایل

با توجه به ترافيک سايت و احتمال قطع شدن درگاه های پرداخت آنلاین در بازه زماني ثبت نام و انتخاب واحد، دانشجويان مي توانند نسبت به واريز شهريه ترم تابستان اقدام نمایند.

توجه :

جهت کنترل فرآیند ثبت نام، ممکن است در بازه زمانی انتخاب واحد اکانت کاربری سامانه هم آوا برای دانشجویان بسته باشد و به دانشجو پیغام "حساب کاربری شما فعال نیست" نمایش دهد که بعد از واریز شهریه 85% در سامانه پرداخت شهریه در سایت مرکز، حساب کاربری شما فعال خواهد شد.

# بنابراین قبل از شروع زمان انتخاب واحد، مبلغ 85% شهریه خود را پرداخت کرده و از فعال بودن حساب کاربری خود مطمئن شوید.

زمان انتخاب واحد : از روز شنبه مورخ 97/04/16  لغایت پنجشنبه مورخ 97/04/21

نکته : جهت پرداخت شهریه خود پس از ورود به سامانه پرداخت شهریه در سایت مرکز 11 تهران و انتخاب گزینه پرداخت شهریه در سمت راست، فقط روی دکمه  کلیک کرده و با متصل شدن به درگاه بانکی، مبلغ خود را پرداخت نمائید.

(جهت پرداخت آنلاین نیاز به شماره کارت، رمز دوم، CVV2 و تاریخ انقضای کارت می باشد.)

* جهت واریز شهریه روی لینک زیر کلیک نمائید :

بدیهی ست هنگام ثبت انتخاب واحد در زمان ثبت نام، علاوه بر پرداخت 85% شهریه، دانشجو موظف به پرداخت 15% سهم ستاد (دانشگاه جامع علمی کاربردی) در سامانه هم آوا می باشد و در صورت عدم پرداخت 15 درصد، انتخاب واحد توسط سامانه حذف خواهد شد.