طراحی و توسعه توسط ITCenter7
منو
نسخه چاپی

مهسا عرفانیان تنها نماینده تکواندوکار تهران در وزن مثبت 73 کیلوگرم از مرکز 11 تهران به مقام سوم رسید.
1397/5/1 ساعت 8:46 - 130 بازدید - 1 نظر

تنها نماینده تکواندوکار تهران به مقام سوم رسید...

همزمان با برگزاری چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های کشور، تنها نماینده تکواندوکار تهران به مقام سوم رسید. مهسا عرفانیان تنها نماینده استان تهران در وزن مثبت 73 کیلوگرم (وزن هشتم) از مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 11 تهران در این مسابقات موفق به کسب مقام سوم گردید. این مسابقات از تاریخ 27 تیر لغایت 5 مرداد در بخش دختران در شیراز برگزار می گردد و استان تهران در رشته های تکواندو و تیراندازی شرکت می کند.

به این خبر امتیاز دهید:

دیدگاه کاربران

Security Code

رضاباباشمسی 0 | 0 | 1397/5/1

سپاس از اطلاع رسانیتان ، با آرزوی موفقیت و درخشش بیش از پیش برای این خواهر ارجمندم و تمامی دانشجویان واحد 11 در تمامی عرصه های علمی ، ورزشی و فرهنگی.

عضو خبرنامه سایت مرکز شوید:

آدرس مرکز: میدان انقلاب – ابتدای کارگرجنوبی – کوچه رشتچی – پلاک های 8، 10، 12

© تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 11 تهران می باشد.

ورود به پورتال دانشجویان